مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در خرید شراکتی مغازه بدون سند

سلام
خدا قوت
بنده 3 دانگ از مغازه ای را از شخصی خریداری کردم ک خود این شخص ملک را با تعداد چند تا واحد بالای مغازه ساخته واینکه فقط مغازه رو 3 دانگ قبلا به شخص دیگری فروخته و باهم شریک بودن و بعد از مدتها 3 دانگ سهم خودش را به بنده فروخته ک هردو فقط قولنامه داریم
واینکه بعد از یکسال فعالیت وشراکت به تازگی فهمیدم برگه ای بین خود مالک و شریک بنده قبلا رد و بدل شده ک تا برج 10 سال 401 فقط باید این مغازه ب صورت املاک فعالیت کند و حق فروش ب شخص دیگری را ندارد
در حال حاضر باشریکم به مشکل خوردم میتونم بدون سند و پایانکار و با توجه به برگه ای ک عرض کردم اقدامی برای پلمپ شدن مغازه کنم و یا کار دیگه ای انجام بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توافقات بین آنها در مقابل شما قابل استنادنیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقات آنها در مقابل شما قابل استناد نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است لیکن نیازمند بررسی اسنادی است بررسی است