مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب توسط کارگر و ادعای بیش از مطالبات ایشان

شرکت بدلیل عدم توانایی در پرداخت حقوق کارکنان تعدادی از پرسنل را تعدیل نموده است . همه پرسنل حق سنوات و مزایای مربوط به تسویه حساب را دریافت و امضاء نموده اند .
یکی از کارکنان با ارائه ادعایی بیش از حق و حقوق خود از دریافت مبلغ تسویه حساب خودداری کرده و از امضاء فرم تسویه حساب امتناع نموده است . آیا تهیه صورتجلسه و امضاء شاهدان کفایت می کند یا اینکه کارفرما باید از ایشان به اداره کار منطقه خود شکایت کند .
سپاس از محبت و پاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید یک اظهارنامه برای کارگر بفرستید وحقوق اورا به حسابش واریز نمایید یا اینکه به صندوق دادگستری به ودیعه بسپارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اظهارنامه ببرای کارگر ارسال کنید و اگر اقدامی نکرد در صندوق دادگستری تودیع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بدوا یک اظهارنامه ارسال نمایید و بعد مبلغ را در صندوق بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که جهت دریافت حق و حقوق و امضای برگه تسویه حساب به شرکت مراجعه کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و اعلام نمایید که جهت تسویه حساب مراجه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت شکایت ، هیات
تشخیص اداره کار ، میزان سنوات و مزایا را محاسبه خواهد کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا اظهارنامه ارسال وبعدمبلغ رادرصندوق دادگستری بپردازید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارگر میتواند از امضا امتناع نماید واز طریق اداره کار شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اظهارنامه بدوا اقدام نمایید ومبلغ را در صندوق دادگستری واریز نماید