مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اصناف

سلام. منزل من در خیابانی است که نمایشگاه های ماشین با پارک دوبل ایجاد س. و صدا باعث مزاحمت شدن شهرداری و پلیس رفتم امدن درحد یه تذکر و باز همان قصه. مرجع بالاتر با قدرت و کارایی بیشتر کدام نهاد و ارگانی است. ایا پلیس بازرسی داره ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 ذتماس
بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس
می توانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تقاضاکنید مراتب توسط کلانتری صورتجلسه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از صورتجلسه و استشهادیه اقدام به شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه راهکار قانونی فقط شکایت مزاحمت هست

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظر تذکر قدرت اجرایی ندارد به دلیل اینکه منزل مسکونی شما در قسمت تجاری واقع شده مگر اینکه ایراد وارد کنید محل احداث نمایشگاه خودرو در محل و مکان مسکونی واقع شده و از طریق صنف و در نهایت دادگاه الزام نمایشگاه مبنی بر نقل مکان به مکان مناسب درخواست شود که به نظر راه به جایی نمی برید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابتدا باپلیس تماس وصورت جلسه کنید سپس به عنوان مزاحمت شکایت خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمت انها از حد متعارف خارج باشد میتوانید با صورت جلسه 110 و شهود حاضر دادخواست رفع مزاحمت طرح نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
به شورای حل اختلاف مراجعه کنید . دادخواست تأمین دلیل و رفع مزاحمت بدهید.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باسلام شما باید در دادسرای محل اقامتتون بر علیه عاملین و مرتکبین جرم، شکایت کیفری دال بر مزاحمت و سلب آرامش عمومی مطرح کنین .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر شکایتی کنید با توجه به وضعیت خیابان تاثیر چندانی ندارد.