مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف و مسدودی کدملی و ممنوع الخدماتی شخص زندانی

سلام و عرض ادب و وقت بخیر خدمت سروران گرامی:

بدلیل بدهی و برگشت چک ازم شکایت شد و بدلیل ناتوانی در بازپرداخت آن روانه زندان شدم و در زندان هستم شاکیان علاوه بر زندان کردن بنده تقاضای مسدود کردن کد ملی را داده که کد ملی من مسدود شده است. سوال اینجانب این است با توجه که در زندان هستم آیا میتوانم درخواست رفع مسدودی کد ملی را به اجرای احکام بدهم چون از مرخصی استفاده میکنم و در ایام مرخصی با کامیونت کار میکنم. لذا برای کار با کامیونت نیاز به کارت هوشمند رانندگان میباشد من کارت هوشمند را دارم و متاسفانه اعتبار کارت هوشمند تمام شده و باید تقاضای تمدید کارت هوشمند را بدهم که برای تمدید کارت هوشمند نیاز به پرداخت بیمه تامین اجتماعی و گرفتن کارت سلامت میباشد و بدلیل مسدود شدن کد ملی نمیتوانم این کارها را انجام بدهم.
از عزیزان خواهشمندم راهنمایی بفرمایید: مادامی که در زندان هستم و توانایی پرداخت بدهیم را ندارم آیا میتوانم تقاضای رفع مسدودی و توقیف کد ملی را بدهم؟؟؟ لطفأ راهنمایی بفرمایید.
سپاس بیکران از لطف و محبت دوستان عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید