مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

باسلام من پارسال برج 12با دونفر درگیر شدم پس از انجام شکایت ومراحل قانونی محکوم به 58میلیون دیه شدن یکی 53میلیون ودیگری 5میلیون اون که مبلغش زیاده اعسار داده وقبول کردن که مبلغ 15میلیون اول بده والباقی ماهی دومیلیون چهارصد اون یکی اعسار نداده چون مبلغش کم بوده که میتونم الان جلبشو بگیرم سوالم اینه سال جدید شامل مبلغ دیه میشه برای جفتشون یانه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید جلب کنید. اگر هیچ پرداختی نداشته باشد به نرخ جدید محاسبه می‌شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سوال اول پاسخ مثبت است و در خصوص سوال دوم نیز به نرخ روز محاسبه می گردد لازم به توضیح است جهت هرگونه مشاوره حقوقی و یا پیگیری در دادگاه صرفاً به وکلای دادگستری مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حکم شما صادر و قطعی
شده است و مبلغ دیه همان است که در سال 1400 تعیین شده است و بر اساس نرخ دیه سال 1401 نخواهد بود
و امکان صدور حکم جلب وجود خواهد داشت اگر