مشاوره حقوقی رایگان - مورد دیه

با سلام و خسته نباشید. بنده سال 93 بخاطر ایجاد مزاحمت از فردی ناشناس به خاله بنده مورد ضرب جرح قرار گرفته و دندان جلو من شکست من به همراه خاله خود به پاسگاه محل مراجعه کرده و روال قانونی را پی گرفتیم ولی متاسفانه فرد مورد نظر را پیدا نکرده و ناکام ماندیم ولی در همین امسال سال 98 فرد مورد نظر رویت شده و منزل وی را پیدا کرده و میخاهیم دوباره پرونده را به جریان بیاندازیم. میخاستم ازتون بپرسم آیا میشه پرونده دوباره باز بشه چون دو سری بنده را دادگاه ابلاغ کرده ولی من بخاطر شرایط بدی روحی نتوانسته به دادگاه بروم و این که دیه به همان سال محاسبه میشود یا به سال جدید محاسبه میشود ممنون اگه جواب منو زود بدین چون میخوام هر چه زودتر پرونده را دوباره به جریان بیندازم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دیه به نرخ روز است . به شعبه مربوط مراجعه کنید احتمالا مختومه شده باشد. 0912639085