مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند مالکیت

باسلام پدرم ملک مسکونی خودراطی قولنامه عادی (سال 54)به مادرم درازای دریافت وجه فروخته (شهودوکاتب قولنامه فوت شده اند)واصل قولنامه توسط برادرم ربوده شده وفقط کپی موجوداست
درسال 88برادرم (سارق قولنامه) باحیله همین ملک رابصورت قولنامه ای ازپدرم خریده وباهمین قولنامه که ازپدرم گرفته متاسفانه سنددریافت کرده حال باتوجه به اینکه ایشان ازورود ورثه به منزل جلوگیری میکندامکان شکایت وابطال سندباکپی قولنامه وجودداردیاخیرممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما اثبات اینکه با حیله بوده و... خیلی سخت است.