مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ماشین

باسلام.همسر بنده چهار روز پیش ماشینی رو خریداری کردن که باتوجه به مدل و شرایط ماشین گرون گرفتن.ما سه روز پیش رفتیم فروشنده به من وکالت تعویض پلاک دادن و پول هم کامل پرداخت کردم ولی هنوز نرفتم تعویض پلاک.وقتی ماشین رو دیدم و آوردم خونه دیدم این ماشین مزایده نیروی انتظامی بوده و تمام قطعات ماشین دوباره خریداری شده و نصب شده و به شدت ماشین کثیف و داغونیه که ایشون نگفته بودن مزایده ای بوده.الان نمیخوام ماشین رو.همسرن تماس گرفته که بیاد فسخ کنیم و پولموت رو بده که میگه پولتو خرج کردم ندارم ولی میبرم درست میکنم ولی من اصلا نمیخوامش.و اینکه مراحل فسخ و شکایت چقدر زمان میبره.لطفا راهنمایی کنید ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تفاوت قیمت زیاد است می توانید ابتدا اظهارنامه فسخ و به فوریت دادخواست فسخ به علت خیار غبن بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید