مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

باسلام و عرض ادب خدمت همه وکلای عزیز
من یه پژو پارس دارم که از سال 93 تا الان یاسوج هست صاحب اصلی اهل اهواز هست صاحب ماشین تصادف میکنه طرف شکایت صاحب ماشین را میکنه و خودروی من توقیف میشه در صورتی که خودرو با تمام مدارک(قولنامه) و بیمه نامه به نام من هست طرف هم رضایت نمیده ماشینم رفع توقیف شه
حالا من میتونم شکایت طرفو کنم که الان 4 ماه از ماشینم استفاده نکردم خسارتش رو میخوام یا حسابا یا ماشینش را توقیف کنم؟؟!
یه راهنمایی کنید که دستم پر باشه و رضایت ازش بگیرم ممنونم?

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا خیر. شما نمی توانید خسارت استفاده نکردن از خودرو را از ایشان طلب کنید زیرا خودتان می بایست پس از خرید اقدام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی می کردید.
اما در خصوص رفع توقیف از خودرو باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و قولنامه خود را ارائه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد