مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه باقیمانده مهریه پس از اعسار

سلام. سال 88 مهریه همسرم 100سکه بود که با صدور حکم و محاسبه یوم الادا شده بود 6500000 تومان. با توجه به اعسار من توی حکم اجرای احکام اومده بود با محاسبه یوم الادا 6500000 تومان که با قبول اعسار مقرر شد یک میلیون را نقد و مابقی را ماهیانه قسطی پرداخت میکنم الان با توجه به گذشت سال و افزایش قیمت سکه باقیمانده مهریه به نرخ روز سکه هست یا به نرخ سکه سال88. توی حکم اومده بود صد سکه با محاسبه یوم الادا مبلغ 6500000 آیا سکه مهریه را به پول تبدیل کرده بودند و بعد قسط بندی شده ؟ مبنای محاسبه همون یوم الادا سال 88هست یا الان ؟ اگه مبلغ به روز شده اون یک میلیون نقد اولیه و اقساطی که ماهیانه می دادم چگونه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام میتونید درخواست تعدیل با توجه به افزایش قیمت سکه و هزینه های زندگی تونو رو بدید