مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام من در تاریخ 20/9/97 منزل در بنگاه به نام پدرم قول نامه کردم و در تاریخ 6/10/97 در محضر به صورت رسمی به نام پدرم کردم 200 میلیون از پدرم چک گرفتم که پاس کردم و 420 میلیون به پدرم تهاتر کردم خانم در تاریخ 18/10/97 از اداره ثبت تقاضای کل مهریه کرده و در تاریخ 26/10/97 به درخواست خودم به منزل پدرش رفت الان خانم می تواند ادعای فرار از دین کند؟ و یا چون که معامله قبل درخواست مهریه هست نمی تواند طرح شکایت فرار از دین کند ؟
حالا که در معامله پول رد بدل شده آیا می تواند ملک بر گرداند ؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام رای وحدت رویه جدید اومده .تا زمانی که به موجب حکم قطعی مدیدنیت شما در پروندخ ثابت و قطعی نشده شما معامله و انتقال میتونید انجام بدید
ستایش نیا .وکیل پایه یک دادگستری

یک وکیل

سلام جرم معامله به قصد فرار از دین صورت نگرفته چون حکم مهریه قطعی نگردیده