مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با سلام خدمت کارشناسان محترم
بنده مدتی هست که سر یکاری رفتم بعنوان تنخواه گردان شرکت به اینصورت که روزانه 60 یا 70میلیون بحساب بنده میریزن که به حساب های مختلف کارت به کارت کنم حالا برای اینکار از بنده مبلغ صد میلیون سفته طلب کردن که من هم سفته رو دادم اما در تاریخ سفته نوشتم بابت ضمانت حسن انجام کار و همچنین پشت سفته هم نوشتم این سفته بابت ضمانت حسن انجام کار در وجه شرکت.... صادر گردیده و امضا کردم و در قسمت حواله کرد هم نام شرکت رو نوشتم. البته قرارداد کاری باهم ننوشتیم و قرارداد پایه وزارت کار رو امضا قراره بکنیم به نظر شما ایا بعدا با این سفته کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

بله اگر انجام کار به درستی انجام نشود ولی بهتر در قرارداد موارد عدم حسن انجام کار قید شود .