مشاوره حقوقی رایگان - حسابم از طرف پلیس فتای فارس مسدودشده

سلام خسته نباشید
بنده متاهلم 2فرزندخردسال دارم
حساب یارانه مون مسدود شده ازطرف پلیس فتای فارس/ بنده قم هستم
ازبانک شماره نامه گرفتم وبه پلیس فتازنگ زدم و گفتن زنگ بزنید فتای فارس پرونده دست بازپرس الف.الف هست
من مستاجرم کارگرم چندوقته کمرم عمل کردم نمیتونم برم استان فارس پیگیربشم
شرایطه سختی رو بچهام میگذرونن
ازوکلای عزیز خواهشمندم راهنماییم کنیدکه چکار کنم
نمیدونم واسه چی کارتم مسدودشده
خداوندپشت پناهتون باشه..

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. احتمالا از کارت یا شماره کازت شما سو استفاده شده است و باهاش جزمی انجام انجام شده یا وجه نادرستی به حساب شما واریز شده یا اینکه خودتان انجام دادید. متاسفانه پلیس بدون درنظر گرفتن اینکه کسی که حسابش در شهر دیگری مسدود می‌شود دچار چه مشکلاتی می‌شود حساب را راحت مسدود می‌کند تا صاحب کارت بدنبال آن برود. شما ببینید کارت خود را در اختیار چه کسی گذاشتید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه راهی نیست یابایدوکیل بگیریدیااینکه خودتان حضوری پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضورا یا توسط وکیل پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حتما حضورا به پلیس فتا فارس مراجعه نمایید و در صورت عدم حضور ممکن است حکم غیابی صادر
بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال دارد در سایت‌های شرط‌بندی شرکت نموده اید و از این جهت به حساب شما مسدود شده است باید تعیین تکلیف کرده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراجعه کنید و دلیل مسدود شدن را پیگیری و دفاع کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. می‌توانید برای انجام کار وکیل انتخاب کنید.