مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام من الان رفتم وکیل گرفتم وکیل گفته 380 تومن طرف ریخته کارش رو انجام ندادی فتا هم حساب را بسته بعد میگه پرونده رو سنگین کرده فحش به نظام دادی شما ولی من اصلا تو عمرم به نظام فحش ندادم و اصلا 380 تومن هم نیومده حسابم ولی فتا بسته و وکیل گفته هنوز فتا حتی پیگیری نکرده مشکل چی هست ممنون میشم کمک کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از وکیل خود سوال کنید.
پرونده مطالعه نشده نمیتوان اظهارنظر دقیق نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است خودتان موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله خویش را بهتر است از طریق وکیل خود جویا شوید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

فحش به نظام ربطی به فتا نداره احتمالا همون پول فقط داستان داره ...به بانک مراجعه کن ببن از کجا توقیف شده بعد از اون به همونجا مراجعه کن احتمالا خیابان ظفر باید بری نگران نباش فقط با یک تعهد درست میشه