مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط پلیس فتا

سلام داخل برنامه سایت اگهی طلا کردم فروختم شخص با سه تا کارت پولو واسم واریز کرد حدود 22 میلیون شد دوتا ده تومن ریخت با یه دو تومن الان پلیس فتا حساب منو مسدود کرده باید چیکار کرد؟ ایا پولی ک ب حساب من ریختن بر میدارن؟ طلای من چی میشه؟ اون دوتومن رو چرا مسدود نکردن فقط بیست تو منو مسدود کردن؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام به مرجع توقیف حساب مراجعه نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام حضوری پیگیری کنید شاید بابت موضوع دیگری حساب شما مسدود شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید موضوع مسدودی حساب دقیق مشخص تا راهنمایی لازم معمول گردد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. احتمالا از طریق برداشت از حساب سایر اشخاص، به حساب شما مبلغ واریز شده است.شما باید تمام مبلغ را به شخص متضرر پرداخت نمایید. برای طلا جداگانه شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضوری پیگیری کنید شاید بابت موضوع دیگری حساب شما مسدود شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام احتمالا کلاهبرداری صورت گرفته
و پول از حساب اشخاص دیگر به حساب شما منتقل شده است و شما باید پول را مسترد نمایید و سپس از کلاهبردار شکایت
نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به مرجع صدور دستور تقیف مراجعه نمایید