مشاوره حقوقی رایگان - خرید فندک

سلام وعرض ادب خدمت شما عزیز ببخشید من دوسه روز پیش یه فندک خریدم از سایت آگهی فروشنده گفت بیعانه بزن من فردا فندکو پست میکنم رسید دست شما شما الباقیه حسابو بزن منم گفتم باشه چشم خدا شاهده ساعت 2 شب رفتم از عابر بانک براشون پول بیعانه زدم البته خدا رو شکر زیاد نیست مبلغ 50 هزار تومان زدم فرداش تا ظهر دیدم خبری نشد بهشون پیام دادم که رفتی پست دیدم جواب داد کاری پیش امد نتونستم برم حلال کن حالا میخواستم ببینم چه کار میتونم بکنم که فقط ایشون ادب بشه همین ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن عکس فیش پرداختی ام دارم ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید
البته جهت اثبات جرم باید ارکان ثلاثه محرز گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به پلیس فتا از طریق سایت شکایت و شماره عابر بانک را دخید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید