مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام؛
شهریور ماه سال 1400 بنده برای خرید یک یخچال در سایت آگهی اقدام کردم.
فرد فروشنده گفت‌و‌گو رو به داخل واتساَپ برد و اونجا شماره کارت ارسال کرد، مبلغ 10 میلیون و هفتصد تومان رو براش کارت به کارت کردیم.
بعد که متوجه شدیم کلاهبرداری بوده.
همان شب شکایت الکترونیکی در پلیس فتا ثبت کردیم و صبح زود شکایت کردیم. چند بار ابلاغیه قضایی برای ما ارسال شد . اما الان نه ابلاغیه برای ما میاد و نه خبری از شکایت.
میشه راهنمایی کنید چکار کنیم، ممنونم
در ضمن
پرینت چَت واتساپ
شماره تلفن ، شماره کارت و آگهی اون فرد در سایت آگهی هم موجود هست و در پرونده‌ قرار گرفته.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید شکایت کیفری ولاهبرداری از طریق دفتر الکترونیک و حطاب به دادسرا می نوشتید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع تنظیم کرده اید ؟
اگر خیر سریعا اقدام نمایید ،
پیگیری پلیس فتا را هم حضوری انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید شما از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت می‌کردید میتوانید الان این کار رادکنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،پروسه را از طریق ثنای خود پیگیری کنید و از شعبه مربوطه حضورا هم‌ پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری ثبت نامیید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.