مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام. تعدادی چرخ خیاطی به مبلغ 40 میلیون را در سایت آگهی به فروش گذاشتیم. فردی پیام داد و درخواست خرید با چک صیاد کرد. موقع دریافت چک و گرفتن چرخها به بهانه تصادف و بستری در بیمارستان حضور نیافت. پیش از گرفتن چک استعلام حساب و چک را از بانک گرفتیم که مورد تایید بود. چک به نام فرد دیگری بود و وقتی موعد چک رسید و به بانک مراجعه کردیم گفتند حساب خالی و بی اعتبار است و چندین چک برگشتی دیگه هم دارد. برای شکایت اقدام کردیم به ما گفتن نمیتونید از کسی که چرخهارو خریده شکایت کنید و باید از حساب چک اونم با عنوان بدهی شکایت کنید. هرچند ما اطلاعات زیادی از کلاهبردار نداریم ولی میدونیم تعداد بیشتری کلاهبرداری صورت گرفته و همچنین ممکنه صاحب حساب باهاش همدست باشه. ولی دستمون به جایی نمیرسه. چکار میتونیم بکنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه اجرای چک را مطرح نمایید و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی صادرکننده چک را نمایید

و میتوانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه به طرفیت خریدار مطرح نمایید

و با توجه به توضیحات شما ، جرم کلاهبرداری نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
وانگهی
تقاضای صدور اجرائیه امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و اجرائیه بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه اجرای چک را مطرح نمایید و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی صادرکننده چک را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام دریافت خسارت تاخیر تادیه و خسارت هزینه دادرسی را تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه چه عنوان مجرمانه ای دارد فعلا مشخص نیست این اقدام کلاهبردای نیست عناوین مجرمانه دیگر دارد همچون تحصیل مال از طریق نامشروع

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام متاسفانه به غیر از مطالبه وجه کار دیگری نمی توانید انجام دهید البته این مساله را سریع انجام دهید، و دستور توقیف اموال را هم بگیرید. اگر قولنامه دارید که اختیار فسخ قرارداد داشته باشید می توانید اقدام کنید در هر صورت جزئیات بیشتری اعلام کنید تا راهنمایی دقیق تری انجام شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در کلاهبرداری باید عملیات و مانور متقلبانه و فربی که خوردید را اثبات نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تحت عنوان کلاهبرداری از خریدار و صادر کننده چک شگایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر چک به موقع به بانک ارائه شده علیه صاحب حساب چک و خریدار می توانید شکایت حقوقی مطرح نمایید .
(شکایت کیفری کلاهبرداری هم علیه خریدار می توانید مطرح کنید . ولی نتیجه گیری ضعیف است)
برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح شكايت و دعا براي يافتن كلاهبردر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید علیه صادر کننده درخواست توقیف اموال کنید وعلیه خریدار نیز تقاضای مطالبه وجه بابت ثمن معامله و خسارت تاخیر کنید