مشاوره حقوقی رایگان - جرایم سایبری

سلام. من در سایت آگه به دنبال کار بودم موردی پیدا کردم که گفت ما به حساب شما پول واریز میکنیم و با اون ارز دیجیتال خریداری میکنیم و سود ان را به صورت پورسانت به شما می دهیم و حتما باید خود شما در صرافی دیجیتال احراز هویت کنید حال از پلیس فتا با من تماس گرفتن و گفتن تمام اون مبالغ دزدی هستن و حساب من مسدود است از شما سوال دارم که من شریک جرم محسوب میشوم یا خیر من از هیچی اطلاع نداشته و از من سو استفاده شده تمامی مبالغ هم موجود هست و چیزی برداشت نشده است.ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه دراین موارد رویه محاکم مبنی بر محکومیت صاحب حساب مقصد می باشد توصیه می گردد با عودت مبالغ مزبور رضایت شکات را جلب نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابا توجه به اینکه حساب شما اجاره داده شده باید در دادسرا پاسخگویی کنید اما اگر عدم اطلاع و عدم سونیت شما احراز شود. قرار منع تعقیب صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس فتل مراجعه
و سپس شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید رسیدگی صورت گیرد بعید است مجرم باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید عدم سوء نیت شما احراز شود ، در غیر اینصورت مجازات خواهید شد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی هستید باید بررسی و رسیدگی شود وقتی از هیچی اطلاع نداری نباید وارد شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون آن پولها به‌ حساب شما واریز شده اتهام متوجه شماست باید عدم اطلاع خود را ثابت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت دفاع ، از کمک یک وکیل دادگستری متخصص در این زمینه بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

یک وکیل :

با سلام
با توجه به عدم وجود سابقه و جوانی شما احتمالا جزای نقدی یا تعلیق اجرای محازات برای شما در نظر گرفته خواهد شد البته درصورتیکه نتوانید عدم همدستی خود با آگهی دهند را اثبات نمایید .

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مشارکت در جرم برای شما در نظر گرفته میشود، حتما وکیل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مبالغ رابه شاکی برگردانید و عدم اطلاع خود را به اثبات برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم آگاهی خود را ثابت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما بايد بي گناهي خود را با مداركي كه داديد اثبات بفرماييد در صورت امكان وكيل اختيار بفرماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت اثبات این موضوع واحراز عدم سونیت مجرمانه وتبانی شما مشکلی ایجاد نخواهد شد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به احتمال زیاد معاونت در جرم خواهید داشت