مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید. آگهی دورکاری سایت درج آگهی بود ک داخل روبیکا گفت پیام بدم گفت کار صرافی ارز دیجیتال لازم نیست هیچ پولی تو کارت باشه فقط عکسش و لازم داره با رمز پویا در عوض پورسانت میداد شب دوم ک واریز کرد صبح ی نفر پیام داد ک 20 تومن از حسابش اومده حساب ما ک براش واریز کنیم با اینکه تو حساب هیچی نبود اون طرف هم گفت ن مشکلی نیستکاره ما قانونی آخر هم مسدود کرد پلیس فتا هم یکی از حساب هارو مسدود کرد شاکی هم فک نکنم باشه ب جز اون ی نفر ک هنوز شکایت نکرده چون روز دوم بود میشه راهنمایی کنید چکار کنم و چ حکمی برای من صادر میشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک لایحه قوی و مستدل با خودتان به همراه ببرید در صورت اثبات این موارد و دفاع قوی می توانید امیدوار باشید که قرار منع تعقیب علیه شما صادر بشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید این موارد را در دفاع خود بیان کنید اگر ثابت کنید منع تعقیب میشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده باید در شعبه کیفری مطالعه شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی مدارک دارد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با بيان حقيقت اميد كه رفع مشكل گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی توصیه می گردد تحت عنوان کلاهبرداری علیه شخص مزبور طرح شکایت نمایید و طی لایحه ای قوی از خود دفاع نمایید

یک وکیل :

با سلام
از طریق پلیس فتا از آگهی دهنده شکایت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت دفاع تمام موارد ذکر شده و و پیامهای رد و بدل شده را عنوان نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد