مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یونیک فاینانس

سلام وقت بخیر
دو سال پیش ب پیشنهاد دوستم که خودش وارد شرکتی شده بود منو به لیدرش معرفی کرد
با وعده های دروغ خرید سهام شرکت های اپل و ... منو مجاب کردن که وارد شرکت شم
20میلیون معادل 1200دلار برای لیدر دوستم واریز کردم
در این مدت دوسال به بهانه های مختلف از دادن سود خودداری کردن.فقط با اصرار زیاد هفت میلیون معادل 300 دلار بهم دادن.الان بعد از دو سال میخام برم شکایت کنم.خواستم ببینم اگر در دادگاه موفق شم فقط اصل سرمایه ‌ام رو میتونم پس بگیرم یا خسارت بی ارزش شدن پولم رو هم میتونم بگیرم؟چون دوسال گذشته. و دلار از 15هزارتومن حتی تا 30هزارتومن هم رفته.
و تو این دو سال خیلی از ارزش پولم کم شده.
اون 20میلیون پول فروش ماشینم بود.الان با اون 20میلیون توانایی خرید یه موتور مدل 85هم ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت بی ارزش شدن پول قابل مطالبه نیست