مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یونیک فایننس

سلام.من 1 ساله که 170 میلیون پول رو تو یونیک گذاشتم.یه شخصی با هزار وعده و دروغ که پولتون چند صد برابر میشه من رو قانع کرد که کلاهبرداری نیست.الان چیکار میتونم کنم؟ایا پولم دیگه بهم برنمیگرده؟؟؟دارم دیوونه میشم این کل سرمایه زندگیم بود .چطور پولم رو پس بگیرم‌؟تو رو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شخص مذکور ازشاخه‌های شرکت‌های بوده و شما زیر شاخه ایشان قرار گرفته اید می توانید علیه وی شکایت کیفری عضوگیری در شرکت های هرمی را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت و مطالبه وجه
توسط شما وجود خواهد داشت