مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

باسلام درصوتیکه زوج‌یا زوجه برااینکه بتواند ازهمسرخود جدا شوداتهامی به دروغ که همسرم‌رابطه نامشروع داشته میتواند طلاق بگیرد آیا نیاز به اثبات اتهام ندارد واکردارد به چه روشی برای اثبات دادگاه باید اقدام نماید باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نیاز به اثبات دارد و اگر نتواند اثبات کند همسر او میتواند بابت قذف و توهین شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی رابطه است باید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند و بعد از اثبات می تواند به استناد آن دادخواست طلاق دهد.
در غیر اینصورت اگر هر یک از طرفین چنین ادعایی را مطرح کند تهمت و افترا محسوب می شود و طرف مقابل می تواند با عنوان تهمت و افترا شکایت کند.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به صرف اتهام قابل پذیرش نیست و بایستی اثبات شود و در صورت اینکه دلیل یا مدارکی از جمله گواه یا تماس های رد و بدل شده یا هر دلیلی که در حقانیت اثبات کند به دادگاه ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما تکراریست. باید حتما اثبات شود و الا شخص می تواند شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید ابتدا ادعا اثبات گردد تا بتوان بهره برداری حقوقی داشت