مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
یک قطعه ملک که متعلق به متوفی بوده ولی دارای سند مالکیت ثبتی نبوده تمام وراث با امضا و انگشت اعلام رضایت کردند که مادر ما می تواند ملک فوق را به نام خودش سند دریافت کند و هیچ گونه ادعا و اعتراضی نداشته و نداریم و ذینفع که به جهت مشکلات قانونی در هزینه و منطقه‌ای تاکنون موفق به دریافت سند نشد آیا طبق این مدرک حق دارد به نفع خود فروخته یا به غیر واگذار نماید یا حق اعتراض خواهند داشت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر همه وراث موافقت کرده باشند منعی ندارد امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صلح کردید خیر نمییتواند بفروشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی تواند اقدام نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اقرار به اخذ سند به نام مادر یعنی انتقال مالکیت توسط ورثه به نام مادر بله میتواند به دیگری انتقال دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که متن
و مفاد قرار داد ، تابع چه نوع عقدی است عقد هبه یا بیع یا صلح یا فقط برای انجام امور اداری است