مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صیغه 99 ساله

با عرض سلام و احترام. بنده سه سال قبل با یه خانمی رفتیم دفترخانه صیغه 99 ساله شدیم. و الان با گذشت سه سال میخواهیم به صورت توافقی از همدیگه جدا بشیم. یعنی خانم میدونه که من وضعیت مالی مناسبی ندارم برای همین مهریه رو میخواد ببخشه. الان یک هفته ای هست از هم جدا هستم. برای فسخ صیغه نامه به کجا باید مراجعه کنیم. یا اینکه خانم خودش به تنهایی میتواند برود. یا اینکه حضور من هم الزامی است. ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید.
با تشکر

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام. لازم هست زوج با مراجعه به دفترخانه نسبت بذل مدت باقیمانده عقد اقدام نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضور شما الزامی است و باید با بذل مدت در دفتر خانه اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفترخانه ایی که ازدواج کردید حاضر شوید و بذل مدت را اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضور شما الزامی است و باید با بذل مدت در دفتر خانه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دفترخانه که ازدواج کردید حاضر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضور شما الزامی است و باید با بذل مدت در دفتر خانه اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضور شما الزامی است و باید با بذل مدت در دفتر خانه اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به همان دفترخانه مراجعه نمایید و درخواست بذل مدت عقد موقت را نمایید