مشاوره حقوقی رایگان - جلب با فاکتور

با سلام.بنده تا سال 97 که مغازه رو جمع کردم کاسب بودم و فردی که بنده جنس میداد بعد از چند سال و با چند عدد فاکتور کاربن نویس که قبلا هم پولش رو گرفته بوده رفته شکایت کرده و توسط یه وکیل ذینفوذ حکم جلب سیار برای بنده گرفته...هیچ احضاریه ای هم در این مدت برای بنده نیومده...بنده رو در خیابان دستگیر کردند و به شورای حل اختلاف بردند و بنده بدون اینکه قاضی پرونده رو ببینم و فقط یه منشی خانم رو دیدم که تاکید میکرد یا باید برید زندان و یا باید تمام و کمال مبلغ رو با دیرکرد پرداخت کنید...من هم زیر بار نرفتم.خلاصه به برادرم زنگ زدن و کشوندن اونجا و با ترسوندن ایشون مبلغ 28 میلیون از ایشون گرفتند...درست 3 روز مانده به عید...سئوال بنده این هست که آیا با چند تا فاکتور قدیمی که بعضا بعضی از اونها تاریخ هم نداره میشده جلب بگیرند یا اینکه خارج از رویه قضایی کاری رو انجام دادند...؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام میتوانستید با توجه به اینکه حکم شما غیابی بود واخواهی کنید منتها با پرداخت محکوم به دیگر امکان ان را ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رای غیابی بوده باید اعتراض می زدید ضمنا از 25 اسفند دیگه دستور جلب صادر نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دستور جلب توسط
دادگاه وجود دارد
ولی با توجه به اینکه حکم غیابی بوده شما میتوانید واخواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شورا شما را محکوم کرده بود و شما می توانستید دا‌دخواست واخواهی بدهید و در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.
در حال حاضر با توجه به اینکه مبلغ حکم دادگاه اجرا شده به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل