مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بخاطر مهریه

سلام وخسته نباشید بنده یک خودرو نیسان دارم سندبه نام من هست که بارمیبرم به شهرستانهاواین خودرو وسیله کارمن هست واز این طریق خرج خانواده وزندگی رامیدهم آیا همسرم می تواند شکایت کند وماشین که من باهاش خرج زندگی رو می دهم را توقیف کند؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. معمولا توقیف نميشود. اما اگر شد ،اگر راننده باربری هستید مدارک یا گواهی کار در باربری ارائه نمایید اگر در باربری نیستی یک استشهادیه مبنی بر کارکرد با خودرو تهیه و ب مرجعی که خودرو را توقیف کرده ارائه ده و درخواست رفع توقیف کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جزو مستثنیات دین تلقی نگردد قابل توقیف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است.