مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر ببخشید اگه کسی 500 تا سکه مهر کرده باشه و بعدا همسرش درخواست طلاق بده اون 110 سکه ای که دولت تعیین کرده باید همشو ی جا بدم و برای بقیه سکه ها قسط میبرند یا همین 110 سکه هم واسم قسط بندی میکنن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اموالی به غیر از مستثنیات دین شناسایی شود آن اموال توقیف میشود. اگر اموالی شناسایی نشود کل مهریه تقسیط می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به جز مستثنیات دین اموالی نداشته باشید مهریه تا 110 تا با درخواست اعسار تقسیط می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا 110سکه ضمانت اجرای کیفری دارد بیش از آن بستگی به تمکن مالی زوج دارد
شرایط شما چگونه است؟