مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عودت پول واریز شده

سلام من چند وقت پیش 40 میلیون به حساب برادرزنم ریختم که باهاش کار کنه و سود بده، الان با همسرم متارکه کردیم ولی پول را پس نمیدهند، فقط پرینت حساب و فیش واریز دارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن پرینت واریزی و حتی الامکان شهود یا مطلعین، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. با همین مدارک و شاهد طرح دعوی مطالبه وجه کنید. قبلش ی اظهارنامه هم بدید که ظرف 10 روز پول شما رو بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به فیش های واریزی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.