مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف بیمه شامل بنده میشه

سلام و عرض ادب, سال نو مبارک
بنده یه پراید مدل پایین 73دو سال پیش خریدم سند نزدم اما ازهمان سال بیمه نامه به اسم من بودبعد یک سال تعویض پلاک کردم و برگ سبز به نام بنده ثبت شد تو این دو سال یعنی سال 99بیمه کردم از تخفیف هفتاد درصدی برخوردار بود سال دوم یعنی 1400 دو ملیون نیم دادم بیمه کردم طبق قانون جدید تخفیف گفتن شامل شما نمیشه, اما سال اول بیمه به اسم من ثبت شده .عرض بنده اینه ایا تخفیف بیمه که سال اول شامل حال بنده شد راهی هست که بتونم از تخفیف بیمه استفاده کنم؟ ماشین مدل پایین باید سه تومن بیمه بدم بخدا زوره, مالک قبلی هم سند نزده بود, یا میشه صاحب سند تخفیف و به بنده انتقال بده؟ ایا راهکاری داره, چون یکی تو شرایط من میگفت رفته درست کرده, ممنون میشم یه مشاوره بدید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا به خاطر مدل پایین بودن خودروی شماست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما حقوقی نیست بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است وهرارگانی هم ضوابط خاص خودرا دارد بهتر است از ارگان مربوطه سوال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید تخفیف اعمال بشود و شما از
طریق بیمه مرکزی پیگیری نمایید