مشاوره حقوقی رایگان - دریافت فرم ب ز

به نام خدا
بنده سرباز ناجا و سرباز پست پلاکی هستم(فقط پست میدهیم). متاسفانه زمان ورود به یگان از ما کار کشیدند که به قول خودشان زره چشم بگیرند و این مسایل اذیت تا 1ماه بعد ادامه داشت که در اثر این موارد، مهره L5کمرم مو برداشته بودند و بخاطر سرپا بودن در زمان های پستی این مهره ترک خورده بود و به شدت شکسته شد. درد این مهره بعد از 2ماه خود را نشان داد به گونه ای که نزد متخصص مغز و اعصاب ناجا رفتم گفتند مهره ات خورد شده است و نیاز شدید به عمل دارد و اکنون 2 ماه است عمل کردم و پیچ و پلاک و فنر در کمرم گذاشتند.
اکنون که برای دریافت فرم ب ز نزد فرماندهی یگان میروم میگوید تو از قبل این مشکل را داشتی و ما اینجا از تو کار نکشیدیم و مقامات بالاتر نیز دست به سر می کنند که باید صورت سانحه داشته باشی. من از کجا بدانم که نیاز به صورت سانحه است وقتی سریع نیروی کادری که بالای سر ما بود به من گفت تو برو استراحت کن و این در حالی است که من شاهد نیز دارم.
دکتر گفت تو دیگر کارهایی مثل کارگری و کارهای سنگین نمیتوانی انجام بدهی اما کار دفتری و سبک میتونی انجام بدهی و در زندگی زناشویی باید دقت کنی. اول اینکه کار اداری از بابام بگیرم و من سالم خدمت رفته باید اینطوری تموم کنم شورا هم میگه معاف میشی.
اکنون سوال این است که چگونه می توانم برای دریافت دیه یا درصد اقدام کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وقتی لباس وظیفه رزم بر تن می نمایی مفهومش اینست که تعهد نموده ای در انجام وظیفه در صورت ضرورت جان شیرین خود را هم فدا نمایی و آسیب دیدگی که جزیی خفیف تر از این آرمان است در صورتیکه در حین انجام وظیفه رخ دهد هم جزیی از این منشور است . صرف تحت پوشش بیمه درمانی نیروهای مسلح قرار گرفتن و انجام اقدامات درمانی در یکی از بیمارستانهای تحت پوشش یگان خدمتی کفایت می نماید و فرض سؤال شما مشمول مطالبه دیه نیست .