مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و احترام . اپارتمانی را شش ماه پیش. پیش فروش کردم که در پیش نویس مبایعه در خصوص کم یا زیاد مبلغ متراژ اپارتمان بعد از دریافت سند در دفترخانه محاسبه و از باقیمانده ثمن معامله پرداخت یا کسر خواهد شد ذکر شده . ولی در مبایعه نامه اصلی که کد رهگیری داره ذکر نشده. و در تاریخ مقرر که اینجانب سند را اماده انتقال کرده ام و دو متر اضافه بنا دارد خریدار از پرداخت مبلغ اضافه بنا امتناع میکند و میگوید من طبق مبایعه نامه اصلی عمل میکنم و مبلغ اضافه بنا را پرداخت نمیکنم . ایا بنده میتوانم به پیش نویس مبایعه نامه اکتفا کنم و در این خصوص طرح شکایت نمایم یا خیر . از راهنمایی شما ممنونم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر در مبایعه نامه ذکر نشده باشد اضافه متراژ قابل مطالبه است و شما می توانید بابت اضافه متراژ دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ثمن دو متر اضافه
باید طبق مبلغ ذکر شده در
مبایعه نامه ، توسط خریدار پرداخت گردد
و شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله اقامه نمایید