مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ زمین

باسلام. من زمینی را به متراژ معین دو سال پیش با سند منگوله دار به عنوان بخشی از ثمن‌ معامله‌ یک واحد آپارتمان به صورت وکالتی فروختم و تمام هزینه های عرف اعم از مالیات، عوارض شهرداری و utm و حتی بخشی از هزینه هاي جانبی سفر ایشان به شمال را دادم. ایشان امسال موفق به‌ اخذ سند تک برگ شدند و مشخص شد این زمین نزدیک به 40 متر اضافه متراژ داد. اکنون خریدار زمین از پرداخت آن امتناع می کند.
سوالم اینجاست که مبلغ اضافه متراژ برحسب قیمت روز ارایه دادخواست به دادگاه است یا قیمتی که در آن زمان معامله کرده ایم ؟
سوال دوم آیا بنده حق فسخ قرارداد را دارم‌؟ چون برای طرح دادخواست گویا باید به منطقه‌ای که زمین در آن واقع است بروم.
متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون شما حق فسخ دارید و اگر بخواهید بابت متراژ اضافه مبلغ دریافت کنید باید برای مبلغ توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص قیمت اضافه متراژ اگر در قرارداد تعیین تکلیف نشده باشد به نرخ روز قابل مطالبه است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم تعیین تکلیف در قراداد به قیمت روز.مختار هستید بین فسخ معامله و یا قبول با دریافت ارش

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این حق را دارید که از حق فسخ استفاده نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان فسخ وجود دارد
لکن، فی الواقع، موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر حسب قرارداد می توانید فسخ یا مطالبه ثمن اضافه متراژ بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار باید مبلغ متراژ اضافی را
طبق قیمت روز کارشناسی به شما پرداخت نماید مگر در قرار داد ، متراژ
زمین و طول و ابعاد زمین مشخص
نشده باشد
و برای تعیین امکان فسخ قرار داد باید قرارداد مطالعه گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما فقط میتوانید متراژ زیاده را قیمتش را دریافت نمایید وبر اساس شرایط قراردادی عمل میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر به متراژ فلان قیمت فروخته شده باشد می توانید مطالبه قیمت مازاد متراژ را داشته باشید