مشاوره حقوقی رایگان - از من کلاهبرداری کردن و بابته انجام کاری مبلغی گرفتن

من برای صیغه کردن و گذاشتن ارتباط بایک جنس مخالف با یک شماره تماس گرفتم و اونها بابتش یک مبلغی رو پیش پیش از من گرفتن و بعداز واریز کردن مبلغ اونکار رو انجام ندادن و اون پول رو هم برنگردوندن و الان من فقط یک شماره تماس و شماره کارت به اضافه فیش های واریزی رو از اونها مدرک دارم آیا کاری میشه کرد راهنمایی کنید چون واقعا مستأصل شدم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دلایل خود را جمع آوری کنید و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصيل مال نامشروع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با استناد به فیش واریزی دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.
یا با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارخودتان محل ایراد و تردید است و اگر در چهارچوب قوانین نباشد جرم است. و به نوعی اعلام جرم علیه خودتان محسوب میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه وجه دهید براساس مستندات واریزی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق
نامشروع را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تحت مطالبه وجه و یا کلاهبرداری قابل شکایت است