مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام بنده با نظر به اینکه همسرم بدون اجازه ازدواج مجدد کرده فرزند یکساله هم دارد و نفقه مرا نیز نداده وهمچنین مهریه و با نظر به اینکه من جلبشو در همه این موارد دارم
اگه درخواست طلاق بدم حدود چ مدت طول میکشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
امید چندان یعنی 100%نمی‌توان به طلاق داشت وکیل دادگستری اختیار نمایید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست طلاق به علت ازدواج مجدد زوج اقامه نمایید و
در دادگاه ازدواج مجدد زوج را اثبات
نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دلیل ازدواج مجدد زوج درخواست طلاق بدهید .
زمان مشخصی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه بدون اجازه شما ازدواج نموده است میتوانید درخواست طلاق خود را ارائه نمایید مسیر شما هموار خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زمان زیادی نمی برد چرا که دلیل قانع کننده دارید می توانید وکیل نیز بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط زوج برای درخواست طلاق شما دارد . اگر اعتیاد و یا عدم حسن معاشرت و یا .‌.. داشته باشد سریعتر طلاق میگیرید