مشاوره حقوقی رایگان - پدرم به حرف های خونوادش گوش نمیده

پدرم راننده کامیون هست طی مدتی که با پدرم زندگی کردم در چهار سال شیش تا ماشین عوض کرد بخاطر همین تو این مدت خیلی زیر چک و بدهی بودیم به غير از عید یا عروسی نشد که خودش برامون لباس بخره همیشه مادرم مجبور می شد که لباس های کهنه بقیه رو برامون بیاره هر دفعه موقعی که اوضاع مالیمون به حد نرمال می‌رسید بدون اینکه ما بفهمیم ماشین رو عوض میکرد ما که خونوادش بودیم از فامیلامون خبردار میشودیم هردفعه وسط امتحان ترم مجبور بودم به بابام برای تعمیر ماشین کمک کنم بعضی شب ها تا ساعت 3شب داشتم کار می کردم مشکل من اینجا هست که موقع بی پولی همیشه پیش ما بود ومجبور بودیم بهش کمک کنیم من که به زور 10 میلیون تومن پول جمع کردم مجبور شدم که به بابام بدم و هر دفعه که اوضاع خوب ميشود همیشه پیش پسر عموهاش بود و اصلا به ما اهمیت نمیداد و سر ما داد میزد من از این میترسم که مارو از خونه بیرون کنه ایا همچین کاری رو میتونه بکنه

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بابت رفتار پدرتان متاسفم اما مساله شمابهیچ وجه حقوقی نیست و ما پدران زیادی داشتیم که زن و بچه هاشون را از منزل بیرون کردند و به زندگی شاد خودشون ادامه دادندو بعلت عدم حمایت قانون از زن و بچه ، سالها اواره خونه فامیل و بهزیستی ووماندند پس پدرشماهم مستثنی نیست و میتواند اینکاررا انجام دهد و شما اقدامی نمیتوانید بکنید ، جزاینکه اگر زیر سن18 سال دارید دادخواست نفقه بر علیه وی بدهید و اگر دخترید تا 25 سالگی بایدنفقه شمارا بدهد.بعد از فوتش هم بشما ارثیه تعلق میگیرد البته اگرچیزی باقی مانده باشد .مادرتان هم مستحق مهریه و نفقه هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پسرید پدر سما موظف نیست تا آخر عمر به شما نفقه بدهد باید خودتان کار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما نمی تواند مادر و فرزندان تحت تکفل خود را از منزل اخراج کند.
در صورتی که چنین مشکلی بود مادرتان می تواند مهریه خود را مطالبه کند تا پدرتان از ترس شکایت مادرتان بی خیال موضوع شود.