مشاوره حقوقی رایگان - اعلام رابطه نامشروع

با درود و عرض خسته نباشید
من و همسرم (زوج) عقد کرده هستیم و می خوام درخواست مهریه و نفقه و تأمین خواسته و استرداد جهیزیه بدم
متوجه شدم که ایشون از طریق تلگرام با دختری ارتباط داشتن و پیام هایی بینشون رد و بدل شده که من اسکرین شات صحبت هاشون رو دارم
همزمان با دادخواست های مذکور، این مورد رو چطور می تونم مورد شکایت قرار بدم؟ آیا راه به جایی داره؟ و اگر داره مجازاتشون چیه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

شروع این شکایت مساوی با موضع گرفتن روبروی هم هست و نهایت طلاق.بیشتر فکر کنید یا مصالحه کنید و ببخشید یا نمیخواین دوستانه تمومش کنید.مگر اینکه اصرار به طرح شکایت کیفری رابطه نامشروع داشته باشین که در نهایت نتیجه خوبی نمیاره جز طلاق

پرسشگر :

حدود 5 ماه هست که همسر بنده معاشرتش رو با من و خانواده م قطع کرده و هیچگونه ارتباطی با من ندارن
ایشون و خانوادشون جهیزیه منو به عنوان گرو نگه داشتن و اصرار بر این دارن که بعد از رضایت از جانب من برای بخشیدن مهریه و بعد از طلاق جهیزیه منو پس می دن
من از چت هاشون (تلگرام) عکس گرفتم و پیام هایی مبنی بر قرار ملاقات در آینده رد و بدل شده. شماره موبایل و عکس اون خانوم رو هم دارم. می تونم به جرم داشتن رابطه نامشروع از همسرم یا اون خانوم شکایت کنم؟
اگر بله، مجازاتشون چیه؟
و اگر نه، نتیجه شکایت چی می شه و آیا ضرری متوجه بنده (زوجه) میشه؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

می تونید به اتهام رابطه نامشروع شکایت کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهتره که نسبت به این مواردحساسیت نشون ندیدوزندگی خودتون را باچندتا چت وپیام خراب نکنید

پرسشگر :

متقابلاً اگر همسر شما هم این کار رو کنن، چشمتون رو می بندین و حساسیت به خرج نمی دین؟؟؟ منصف باشیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رویه دادگاه متفاوت است
گاها ارتباط مجازی را رابطه نامشروع تلقی نمی‌کنند برخی نیز نظر به وقوع این جرم دارند
بنظر قابل شکایت و پیگیری است
اما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.