مشاوره حقوقی رایگان - مهریه معوقه

باسلام .بنده چندسال پیش ازهمسرم جداشدم.مهریه هم قسط بندی شده تاسال 96اقساط راپرداخت کردم.ازسال96 ب بد بنابه توافقاتی ک لفظی بوده پرداخت مهریه متوقف شدوهمسرم پیگیری نکردن.امروز مجدداقصدپیگیری دارد.تکلیف این 5سال چی میشه؟؟؟ایا الان باید یکجاپرداخت کنم؟یاازالان دوباره میتونه پیگیری کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت اقامه درخواست مهریه توسط زوجه ، شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید تا دوباره قسطی بشود