مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام بنده در یک ساختمان 4واحدی ساکن هستم و طبق نقشه تفکیکی پارکینگ اینجانب درشمال غربی نشان می‌دهد ولی در سند فقط نوشته شمالا:خط فرضی به محوطه مشاعی اماهمسایگان محترم پارکینگ دیگری را میگویند برای من میباشد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم توافق تامین دلیل کنید تا کارشناس مورد را مشخص کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید به اداره ثبت منطقه مراجعه نمایید و درخواست کارشناس نمایید تا با مراجعه و مطالعه پرونده و مدارک شما تمام پارکینگ ها را مشخص نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به شهرداری مراجعه کنید و پایان کار ساختمان را ببینید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با یک نفر کارشناس ثبتی و نقشه بردار مشورت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طبق صورتمجلس تفکیکی مالک هستید در صورت مزاحمت می توانید شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا با توافق و مذاکره با مدیر و مالک ساختمان حل کنید اگر نشد درخواست تامین دلیل با حلب نظر کارشناس دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مکان پارکینگ هر واحد در صورت مجلس تفکیکی ، جا نمایی شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در پارکینگ خود پارک کنید اگر کسی مزاحمتی داشت می توانید طرح دعوا کنید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.موضوع حسب مورد از طریق استعلام ثبتی یا جانمایی توسط کارشناس رسمی قابل حل و فصل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید کارشناس رسمی دادگستری در رشته ثبتی انتخاب تا موقعیت پارکینگ شما محرز گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طبق صورت مجلس تفکیکی مالک هستیدودرصورت ایجادمزاحمت میتوانیدشکایت نمایید،ضمن اینکه میتوانیدتامین دلیل نماییدتاکارشناس مشخص نماید