مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اجازه ندهم از مدرک تحصیلی ام استفاده شود

با سلام خدمت مشاور محترم
من حدود 12 سال در یک شرکت عمرانی مشغول به کار هستم و در این مدت سهامدار و از اعضا هیت مدیره هم هستم مدرک تحصیلی من برای رتبه بندی مورد استفاده قرار میگرفت . امسال برج 10 تاریخ تمدید رتبه هست و به علت مشکلات فی مابین شرکا بنده تمایل ندارم مدرکم در رتبه بندی استفاده بشه. عضو هیات مدیره بودن و شراکت سرجای خودش باشه ولی نمیخوام مدرکم رو در اختیار شرکت قرار بدم . لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً شما بابت رتبه بندی شرکت و عضو هیات مدیره بودن در آن شرکت بابت ارائه مدرک شما بوده و بستگی به شرکت دارد که در صورت عدم تمایل به ارائه مدرک طبقه‌بندی جدید شما در عضویت هیات مدیر باقی بمانید یا خیر در صورت اختیار با شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما اشتباه کرده اید
و طبق قانون شما مسئولیت خواهید داشت و مسئولیت پرداخت تمام
بدهیهای مالیاتی و
بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی را دارید و مسئولیت تضامنی خواهید داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این بستگی به شرکت دارد که بدون ارایه مدرک شما را بپذیرد یا نه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با سایر شرکا به صورت توافقی عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اگر قراردادی پارید باید تا پایان ان ادامه دهید اما بعد از خاتمه میتوانید تمدید نکنید و درخواست استرداد مدارک تحصیلی را دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات بسته به نظر شرکت می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میتوانیدازاداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید