مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با عرض سلام و تبریک سال نو به تمامی وکلای محترم و عوامل دادراه
بنده درخواست ابطال مبایعه نامه و ابطال سند رسمی دادم به دادگاه هم کیفری هم حقوقی به دلیل جعلی بودن که امضا پدرم رو برادر ناتنیم جعل کرده و به نام مادرش کرده،،دادسرا ارجاع داد به کارشناسی و جعلی بودنش اثبات شد ک نه اثر انگشت متعلق ب پدرمه نه امضا اونا هم نسبت ب نظر کارشناسی اعتراض نکردن،بنده هم درخواست توقف و منع نقل انتقال ملک رو کردم که باهام موافقت کردن،،حالا سوالم اینجاس دادگاه کیفری رای صادر نکرده هنوز اما نظر کارشناسی اومده،میخام بدونم 20 این ماه نوبت رسیدگی دادگاه حقوقی ما هست،دادگاه.رای میده با نظر کارشناسی یا منتظر رای دادگاه کیفری میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

سلام یک گواهی از دادگاه کیفری مبنی بر اینکه پرونده جعل تحت بررسی است بگیرید و همراه یک لایحه با توضیح مطالب فوق بدید احتمالا با صدور قرار اناطه دادگاه حقوقی منتظر نتیجه رای دادگاه کیفری خواهد ماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است دادگاه حقوقی رای
صادر نماید
و شما باید درخواست توقف رسیدگی تا صدور رای دادگاه کیفری را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه حقوقی باید منتظر رای دادگاه کیفری بماند در هر صورت نظریه کارشناسی را به دادگاه حقوقی ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دادگاه اعلام کنید دادگاه حقوقی منتظر رسیدگی دادگاه کیفری می ماند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از دادگاه بخواهید تا صدور رای کیفری رسیدگی به تعویق افتد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه حقوقی رای خود را بر اساس نظر کارشناسی اعلام میکند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرچیزی محتمل است نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتر دارد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،وقتی در دادگاه کیفری جعلی بودن سند (اعم از رسمی و عادی)ثابت گردد،دادگاه ضمن تعیین مجازات برای جاعل،سند عادی مجعول و سند رسمی را ابطال می نماید ولزومی به طرح دادخواست بیان شده نداشته،بنظرم تقاضای اناطه حقوقی ازدادگاه حقوقی کنید و تا تعیین تکلیف قطعی دادگاه کیفری،دادگاه حقوقی توقف رسیدگی را صادر تا وضعیت کیفری مشخص گردد و یا دادخواست خود را مسترد کنید،ضمنا کارشناسی اثبات جعلیت را تقدیم دادگاه حقوقی نمایید،

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یک گواهی از دادگاه کیفری مبنی بر اینکه پرونده جعل تحت بررسی است بگیرید و همراه یک لایحه با توضیح مطالب فوق بدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادگاه حقوقی باید منتظر رای کیفری بماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید نظریه کارشناسی را در پرونده استفاده نمایید دادگاه احتمال دارد قرار اناطه تا رسیدگی به موضوع کیفری برای شما صادر نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد به دادگاه برويد و از موضع خودتان دفاع بفرماييد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید از دادگاه حقوقی درخواست توقیف رسیدگی ا زمان صدور رای کیفری بدین