مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور دختر 9 ساله

دختر 9 ساله ای که پدر و جد پدریش فوت کرده و با مادرش زندگی میکنه برای گرفتن پاسپورت و خروج از کشور اجازه اش دست چه کسی است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قیم شما ودر صورت نداشتن قیم باید از طریق اداره سرپرستی دادسرا قیم تعیین شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره سرپرستی یا دادستانی پیگیری کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر صغیر بوده و به بلوغ شرعی نرسیده باشد با دخالت قیم می تواند اقدام نماید و اگر بالغ شده باشد در این فرض، خود مستقلا می تواند اقدام نماید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر، قیم و در صورت نداشتن قیم باید از طریق اداره سرپرستی دادسرا قیم تعیین گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قیم و یا اداره سرپرستی اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید تعیین قیمت شود از طریق اداره سرپرستی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اذن دایره سرپرستی امکان پذیر است

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
مادر باید قیم او بشود و با اجازه مادر به عنوان قیم می تواند پاسپورت بگیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام بعد از پدر مادر عهده دار امورات فرزند می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید داددخواست دهید تا از دادگاه مجوز بگیرید