مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور دختر برای تحصیل

سلام خسته نباشید. دختر مجرد هستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا برای کشور هلند اقدام کردم. پاسپورت هم گرفتم. پدرم با ادامه تحصیلم در خارج مخالفه. اگه بخوام ویزا بگیرم و از کشور خارج بشم بدون اجازه پدرم امکان پذیر هستش یا منع خروج برایم پیش می آید؟ ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند :
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
فلذا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون گذرنامه ، دختر مجرد بعد از سن 18 سال تمام جهت خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر 18 سال تمام شده نیاز به اجازه پدر نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر اذن پدر نیاز است البته میتوانید ار دادگاه خانواده بخواهید این اذن را صادر کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله منعی نداردخوشبختانه نیاز به اذن ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بالای 18 سال نیاز به اجازه پدر برای اخذ پاسپورت و خروج از کشور ندارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بالای هجده سال نیازی به اجازه پدر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بالای 18 سال سن دارید که با توجه به اخذ مدارک مربوطه بنظر این چنین است نیازمند اذن پدر نمی باشید و می توانید اقدام کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام برای خروج از کشور و اخذ پاسپورت برای شما اجازه پدر نیاز ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بسته به قوانین ممکن است نیاز به اجازه پدرتان برای خروج از کشور داشته باشید. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با دفتر مهاجرت یا سفارت کشور تماس بگیرید و از قوانین و مقررات مربوط به خروج از کشور مطلع شوید. همچنین، بهتر است با پدرتان در مورد این موضوع صحبت کنید و سعی کنید به توافقی برسید.

موفق باشید