مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در کار

سلام. از سال 81 در شرکت زغالسنگ کرمان در معدن ... قسمت استخراج شروع بہ کار کردہ ام۔۔۔در سال 96 بہ دلیل دیسک کمر قادر بہ کار کردن در استِخراج نبودم بہ ناچار درقسمت ھاے بیرونی مشغول بہ کار شدم بدون ھیچ حق ومزایایی ۔۔۔۔ خواھشا یہ راھی بہ من نشان بدھید تا بتوانم حق ومزایایم را بگیرم . ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کار شما مشمول مشاغل سخت و زیان آور خواهد بود
و شما باید درخواست ازکارافتادگی دائم
و کلی را مطرح نمایید تا در کمیسیون
پزشکی بررسی گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست کار افتادگی بدهید تا در کمیسیون مطرح شود در صورت تایید می توانید کارافتاده شوید