مشاوره حقوقی رایگان - دیسک گردن و کمر

باسلام من 15 سال در شرکت کار میکنم الان دچار دیسک گردن و کمر شده ام ایا از کارافتادگی میتونم بگیرم و خسارت از شرکت میتونم بگیرم بعنوان دیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کمیته پزشکی بیمه مربوطه را تایید نماید تا کار افتاده تلقی گردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت از کارافتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه و خسارت خیر ولی برای احراز از کارافتادگی جزیی یا کلی به تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست بدهید تا توسط کمیسیون ها مورد بررسی و معاینه قرار بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حادثه حین کار محسوب نمی شود دیه به شما تعلق نمی گیرد.
جهت کارافتادگی از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید، نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای ازکارافتادگی باید بیماری شما در کمیسیون بررسی گردد و بر اساس نظر کمیسیون ، تصمیم گیری خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست خود را به کمسیون 91بیمه تامین اجتماعی بدهید تا بررسی شود اگر کارافتادگی تایید شود میزان آن مشخص میشود و غرامت تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مشکل و عارضه جسمی در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما اتفاق افتاده باشد تا در صورت تایید کمیسیون ازکار افتادگی دریافت کنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیگیری کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود