مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارمند بانک خصوصی

با سلام
اگر کارمند یکی از بانکهای خصوصی به جرم خیانت در امانت دستگیر شود چند ماه زندان برای آن فرد در نظر میگیرند؟ با اطلاع از اینکه مبلغ مورد نظر به بانک عودت داده شده باشد.
در صورت محرز شدن جرم و صدور رای چه میزان زندان برای فرد در نظر میگیرند؟
اگر حبس تعزیری باشد، مدت زمان بازداشت تا قبل از صدور حکم، از مدت زمان مشخص شده کم می شود؟
با سپاس

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میزان حبس بستگی به جهات تخفیف و با نظر قاضی تعیین خواهد شد بازداشت قبلی جزو ایام محکومیت محاسبه خواهد شد

یک وکیل

مدت زمان بازداشت محاسبه میشوند اما اینکه چه میزان مجازات تعیین میشود قابل پیش بینی نیست و بستگی به نظر قاضی دارد