مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر درباره تهیه و نگهداری مشروبات الکلی

با سلام و احترام
از روی کینه و عداوت شخصی برای بنده پاپوش درست کرده اند و در منزل شخصی بنده 40 لیتر مشروبات دست ساز و 30 گرم تریاک جاسازی کرده اند و بنده را فروخته اند و بنده دادگاهی شده ام و بنده از روی ترس و نداشتن تجربه اقرار به داشتن موارد مذکور کرده ام منتهی به قاضی عرض شد که فقط در حدود چهار تا پنج لیتر در منزل داشته ام و نتوانسته ام ثابت کنم که از‌روی عداوت و دشمنی چنین بلایی بسرم آمده است و در رای بدوی بنده در مورد تهیه و نگهداری مشروبات الکلی آمده است بنا به اقرار صریح متهم اتهام انتسابی محرز است و یک سال حبس 74 ضربه شلاق و 13250 جریمه نقدی ذکر شده است و در مرحله مهلت 20 روزه اعتراض به دادگاه تجدید نظر و فرستادن پرونده مواد مخدر به دادگاه انقلاب هستم، 35 ساله و هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام و میخواهم بدانم در دادگاه تجدیدنظر بقاضی چه حکمی صادر می کند؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر با وکیل تماس بگیرید 09126398085کمالی