مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

باسلام و درود خدمت شما یه سوال داشتم آیا میشه به این رأی اعتراض کنم که چرا مجازات کم دادن یا طرف500هزار تومن بده دیگه زندان نره

ناشی از بی احتياطی درامر رانندگی ، دادگاه با عنایت
به محتویات پرونده، نظير شکایت بی شائبه شاکی، گزارش مامورین انتظامی ،نظریه کارشناس فنی تصادفات که مصون
از اعتراض باقی مانده است، گواهی پزشکی قانونی مصدوم (نتيجه طرح موضوع در کميسيون پزشکی قانونی)، اقرار
صریح و مقرون به واقع متهم در دادگاه، اتهام انتسابی را محرز و مسلم دانسته، بدوا ازحيث جنبه خصوصی بزه معنونه
به استناد مواد 559 ،549 ،488 ،462 ،450، 449 از قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 وی را به پرداخت
مجموعا دو درصد دیه کامل بابت ارش آسيب نسج نرم و کوفتگی استخوان تالوس و قوزک داخلی پای چپ در حق آقای
X، ظرف دو سال قمری از زمان وقوع تصادف (مورخ 1399/ 09/ 30) محکوم و اعلام می نماید و
ا از جهت جنبه عمومی جرم دادگاه نظر به محتویات پرونده، با عنایت به گزارش مرجع انتظامی و کروکی تنظيمی افسر
ثاني ً
کارشناس تصادفات که داللت بر تقصير متهم در وقوع تصادف دارد و نيز اظهارات مفيد اقرار متهم در این دادگاه به استناد
ماده 717 از قانون مجازات اسالمی کتاب پنجم بخش تعزیرات مصوب 1375 متهم را به تحمل یک ماه حبس تعزیری
محکوم می نماید اما با رعایت مواد 70 68 ، 64 ، بند الف ماده 86 و نيز تبصره الحاقی ماده 37 از قانون مجازات
اسالمی مصوب 1392 با اصلاحات و الحاقات بعدی و تصویب نامه هيئت وزیران به شماره 153973/ت57752ه مصوب
25/12/1399 حبس مذکور به پنج ميليون لایر جزای نقدی جایگزین حبس تبدیل می گردد متذکر ميشود در صورت تعذر رای مجازات جایگزین یا عجز از پرداخت جزای نقدی مجازات حبس اجرا ميگردد. رای صادره حضوری محسوب و
ظرف مهلت 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما می تونید تجدید نظر خواهی بزنید اما قطعا این رای تایید می شود زیرا بی احتیاطی در امر رانندگی در زمره جرایم غیر عمده و نظر قاضی رسیدگی کننده بسیار مهمه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل