مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام شخصی در کیش خود را تحت عنوان مدیر و صاحب ... خودرو معرفی کرد. با جلب اعتماد ما با نشان دادن یک دستگاه خودرو گفت ماشین را به ما میفروشد. و با ارسال شماره کارت از طریق پیامک مبلغی را تحت عنوان بیعانه از ما در وجه حساب خود دریافت کرد و با پیامک اعلام نمود که سند خودرو را بنام ما انتقال میدهد. ولی متاسفانه پس از یک هفته و عدم اجرای تعهد نامبرده مبنی بر انتقال سند متوجه شدیم نه تنها ماشین متعلق به وی نبوده بلکه صاحب خودرو نیز از فروش آن بی اطلاع است. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید

یک وکیل

به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و به جرم کلاهبرداری و جعل عنوان از ایشان شکایت نمایید