مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام علیکم- پدرم ملک500متری دارد و500 متر آن را ضمن اقرارنامه واگذاری به برادرم واگذار کرد. و بعد از چند سال 100 متر از آن را فضولی به من معامله کرد به نوعی صلح کرد و تعهد رسمی داد که مسئولیت معترضین احتمالی را برعهده دارد.
بعد از چند ماه برادرم به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده و قرارداد با پدرش را اقاله کرد و گفت قرارداد با پدرم کان لم یکن می باشد و هیچ گونه ادعایی به این ملک ندارم.

حال معامله پدرم با من چه می شود؟ آیا فعل برادرم به نوعی تنفیذ ضمنی است؟
آیا پدرم که تعهد داده بود مسئولیت معترضین را برعهده دارد، فعل برادرم در راستای ایفای تعهد پدرم بود؟
خواهشا راهنمایی کنید

حال دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهم یا دادخواست تنفیذ معامله؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی